Laadukasta Talli- ja varastotilaa

Siistissä ja laadukkaista materiaaleista rakennetussa tilassa on turvallista säilyttää ja huoletonta kunnostaa arvokkaita harrastusvälineitäsi. Hyvin ääntä eristävät ja ilmatiiviit rakenteet takaavat ettei työkalujen käyttösi häiritse naapuria tai päin vastoin. Pienet sotkut on helppo siivota, koska rakenteet kestävät painepesurilla pesemisen.

Valintasi mukaan lisävarusteisiin kuuluvat WC, suihku ja minikeittiö takaavat, että tauolla ei tarvitse poistua muualle kesken hyvässä vauhdissa olevan projektin.

PAREMPI VALINTA

Laatu

Rakentamisesta vastaa erittäin kokenut Teräslementti Oy. Saat enemmän laatua samalla rahalla ja tilojen perusvarustelu on kattava.

Helppous

Valmis ja huolella viimeistelty tila on helppo ottaa käyttöön, ja omaisuutesi on hyvässä turvassa. Tilaa voit käyttää koska tahansa.

Joustavuus

Voi itse vaikuttaa uuden tilasi varustelutasoon jo kokoon. Laitetaanko talli, halli vai edustava toimitila – sinä päätät.

Vaivattomuus

Sinä voit keskittyä käyttämään tilaasi. Pihatyöt hoidetaan puolestasi ja uusissa tiloissa kaikki toimii.

Taloudellisuus

Saat laadukkaan tilan omaksi tai vuokralle kilpailukykyisellä hinnalla. Sijoittajille laatukohteet tarjoavat hyvän tuoton.

KIINNOSTUITKO? SOITA 040 1719 553 TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI